as
Samantha Koch & Stacey Griffin & Julia Monosova

HEALTHY HAPPY: IMMUNITY BOOSTING RETREAT!

5 - 10 September 2021

What it is

Immunity Boosting Retreat!
Strengthen your body’s natural defences the healthy way
Experience practices to prepare you physically and mentally for the autumn/winter seasons approaching.
Learn lifestyle and dietary changes that can help to power up your immune system to support the fight against disease of both the body and mind.
Integrate easy tools & techniques into your day to day routine for the rest of your life.
Take this break to rest, sleep and indulge in good downtime.
Gut Health & Diet, Sound Healing, Active & Restorative Yoga, Mindfulness Meditation, Nature Connecting and good fun together!


It's been both a stressful and transformative year and a half for all of us. I hope you're doing okay.


Taking our physical and mental health into account and prioritising our wellness has definitely become a priority for so many of us!


But knowing where to start, what information to trust and how to make changes can be challenging.


With an introduction to boosting your immunity, our program takes a holistic approach to teach you the tools you need to stay strong and healthy during tough times - from within you and what's around you.


I am so very happy to welcome you to this special Healthy Happy Retreat to support you. During this new moon week we offer a transformative experience to optimise your gut health, to detoxify and strengthen your body, mind and soul in the medicinal Mandali surroundings.


Together, we will come to understand how we consume life and how life consumes us. You will then learn how to minimise and eliminate negative factors with positive daily practices.


A very healing and holistic experience has been created for this to be a fully immersive and beautifully balanced program. Each day will consist of guided meditation, immunity boosting workshops influenced by Ayurvedic practice, active & restorative yoga, sound healing, journaling and connecting with nature.


There will also be ample time to enjoy the remarkable grounds, spa facilities and delicious plant-based dining at Mandali.


You will leave confident, refreshed, grounded and reconnected to your inner self. And having forged wonderful, new friendships - with a big smile on your face; all with the knowledge and tools to easily integrate healthy lifestyle habits into your daily life.

For a more detailed pdf of the daily schedule and practices included please email: samanthakoch@gmail.com


Suggested Program

Sunday 05, September - Arrival Day
14:00 Arrivals and check-in
14:00 - 17:00 Free time to settle in
17:00 - 19:00 Mandali welcome & introductions
17:00 - 19:00 Opening ceremony
19:00 - 20:00 Dinner
20:00 - 22:00 Fire Ceremony
20:00 - 22:00 Social gathering

Monday 06, Tuesday 07 and Thursday 9, September
07:20 - 07:40 Metabolic tonic (20 mins)
07:45 - 08:15 Mindfulness Meditation + Journaling practice (30 mins)
08:30 - 09:30 Breakfast in silence (1 hour)
09:30 - 10:30 Restorative yoga (1 hour)
10:30 - 13:00 Free Time (2.5 hours to enjoy your own rhythm, spa facilities or treatments)
13:00 - 14:00 Lunch (1 hour)
14:00 - 16:00 Gut Health Workshop (2 hours)
16:00 - 19:00 Free Time (3 hours) or Forest Bathing
19:00 - 20:00 Dinner (1 hour)
20:30 - 21:30 Sound bath (1 hour)

Wednesday 08, September
Morning spent in relaxation and reflection
08:30 - 09:30 Breakfast in silence (1 hour)
09:30 - 10:30 Yoga practice (1 hour)
10:30 - 11:30 Free time
11:30 - 17:30 Day trip: Water Ceremony, Picnic Lunch + Nature Therapy
19:00 - 20:00 Dinner (1 hour)
20:30 - 21:30 Sound bath (1 hour)

Friday 10 September - Departure day
07:20 - 07:40 Metabolic tonic
07:45 - 08:15 Mindfulness Meditation
08:30 - 09:30 Breakfast in silence
09:30 - 10.30 Check out
10.45 - 11.15 Closing circle
11:15 - 12:45 Final practice
13:00 - 14:00 Lunch
14:00 - Departure